Om meg

Jeg er en helt standard familiemann, gift med to unger og et varierende antall husdyr. Familien har huslån, billån og innimellom overkommelig gjeld til et par kredittselskap. Totalt sett er vi nok i et hederlig pluss økonomisk, mest fordi våre to boliger (den vi bor i selv, samt en utleiebolig vi har investert i) er mer verdt enn samlet gjeld.

Om siden

Erfaringene fra vår familieøkonomi skal deles her. Kanskje er infoen nyttig for de som skal etablere seg, eller for folk som er grønne på økonomi. Årsakene til at jeg deler har med nettopp det å gjøre, samt også egne interesser. Noe skyldes skrivetrang, og noe skyldes det at å sette opp nettsider er en liten hobby jeg driver med på si.

Om deg

Du har forhåpentligvis nytte av det jeg skriver om. Kanskje har du innspill eller råd å komme med selv? I så fall kan du sende meg en henvendelse, så får vi se hva det utarter seg til.